Förkylning

Nu har min hals slutat göra ont och näsan har tagigt över. det är som en läckande kran.. blir snart tokig!

Björn rosenström imorgon. kan bli lite stressigt kanske men tror att det kommer bli skoj :)

blev trevlig middag med Johanna igår på Sunrice. Tobbe fick följa med också :) Så nice att se min lilla gumma,
somnade halv 9 på kvällen vet inte vad det är men jag är så trött hela tiden :( enligt mr så är det förkylningen och a det är kanske inte helt omöjligt :P

Puss&kram

Förkylning

Nu har min hals slutat göra ont och näsan har tagigt över. det är som en läckande kran.. blir snart tokig!

Björn rosenström imorgon. kan bli lite stressigt kanske men tror att det kommer bli skoj :)

blev trevlig middag med Johanna igår på Sunrice. Tobbe fick följa med också :) Så nice att se min lilla gumma,
somnade halv 9 på kvällen vet inte vad det är men jag är så trött hela tiden :( enligt mr så är det förkylningen och a det är kanske inte helt omöjligt :P

Puss&kram


Jag blir så glad

Idag när jag kikade in i min mail korg blev jag så glad :D
Linkin park kommer till hultsfred i sommar. jag kan inte förstå att  det otroliga bandet kommer ner till skogarna här :)

Så när lönen nu trillar in på kontot så ska de bokas :) Tobbe har gått med på att följa med. Johanna och Åsa är oxå på.. Någon mer? desto fler desto rologare :D


Puss&kram

Halsfluss

Jag har åkt på Halsfluss. Ni hör ju själva hur skoj det låter :(
Men det är Melodifestivalsmys ikväll istället för party. Tanken var ju att vi skulle åkt på björn Rosenström men det blir inget med det. Sorry Anki, vi får ta igen det en annan gång. Det vet jag att vi klarar fin fint.
Hoppas att jag blir frisk till måndag. Lucas är i Oslo så finns ingen som kan jobba istället  för mig.  Fick ju jobba idag och det va lagon skoj, eller kanske inte.. 
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Puss&kram

Fredag-klagdag

Jo det sägs att det ska vara fredag idag.! känns inte så kan jag lova. jag gick upp relativt tidigt och började städa och ringde mor. blev  en kort fika med henne och gardin byte. Sedan var det dax att gå till jobbet. såg att någon skrivit "hej penis" på min dörr.. jävligt skoj hörrö :O
Blåser förövrigt storm i Eksjö idag. va jävligt jobbigt att cykla hem kan jag lova :P
nog med klagomål för idag
pusspuss

Söndag kväll

Söndag kväll brukar betyda ensamhet för mig men inte idag :) Blir mys med film idag istället.

Gårdagens minnestund var tårfylld men otroligt vacker. Blev så rör när Johan tackade alla för deras närvaro. Den familjen inponerar mig med sin otroliga styrka.

Nej nu ska jag leta fram en garderob till Tobbe
puss hej



En tankefull lördag

Idag har jag bara jobbat 5 timmar. känns skönt men det var ganska intensivt..

ska snart åka ut till Rydsnäs för att gå på Olivias minnesgudstjänst. Hade så gärna sluppit, för då hade hon varit vid liv men nu är det som det är så inte mycket annat att göra.

Tobbe har tillfälligt flyttat in i 8 veckor. Kommer nog bli trång men mysigt. Ska försöka hitta någon slags plats för hans kläder imorgon.

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll
pusshej!

Ullared

Trevlig dag på ullared med Anki, Sandra och Emma. blev en ganska dyr dag för mig eftersom jag fick så snällt betala min bil som varit på lagning. Så min slutsumma ligger på runt 7000 idag.. Inte illa för en lite flicka :P
Fick ju åka hem idag också så imorgon börjar jobbet igen :(
Men det behövs ju lite jobb om man ska kunna göra sådana roliga utflykter ;) Även om jag gärna stannat kvar hos mina sötnosar i Ljungby men de kommer ju hem snart iaf..
Hoppas verkligen att  jag kan få byta så jag kan följa med på Olivias minnestund på Lördag.

Tack för en toppen dag/helg ;)


Måndag i Ljungby

Dagen har precis börjat.. hehe ja vissa är ju lediga och har därför haft en låång sovmorgon :D
Tror inte att det kommer bli allt för mycket gjort idag. Ska ut och gå lite med Tobbe. Är underbart väder idag så det kan bli riktigt skönt.

Imorgon är det Ullared med Anki, sandra och Emma. Har skrivit inköpslista och grejer så det kan bli spännande.. Eller ja hur spännande är det affären egentligen :D men utbudet är stort och priserna låga så. jo det kommer att bli kalas.


Söndag i Ljungby

Nu har vi landat i Ljungby. dena gigantiska håla.. Tobbe och jag gjorde en tripp till en annan håla igår nämligen Mariannelund. Jag är så glad att jag har mina otroliga gammla godingar. Ni om någon känner verkligen mig så himla underbart. Har saknat er alldeles förmycket.
Kvällen fick ett lite tråkigt slut när alla skulle till Vimmerby. förstår inte vad det är för fel på en hedelig hemmafest men a tydligen så måste man gå ut för att det ska bli en lyckad kväll.. Jag hade däremot inget på Harrys att göra så jag stannade kvar hos Åsa en stund till, skönt att få prata lite med dig vännen. Finns här för dig!

Nu ska jag nog gå ner till en deppig Anki. hoppas något kan få henne liite gladare en grå dag som denna..

Ny design

Nu har jag lagt till och ändrat lite saker. Eftersom hjälpen jag fick tog bort den gamla designen ,så fick jag ju ta i med hårdhanskarna och lära mig hur man gör :D
 Tycker att det blev ganska fint iaf..  :)
Nu är det en ny vecka. en ganska slapp sådan.. hoppas den går snabbt, hehe
sov gott!


Besvikelse!

Sitter och väntar på Anki, skulle se film i rydsnäs men Tobbe prioriterade bort det och spelar nu poker med vännerna istället. inte utan anledning att man känner sig mindre viktig. Trodde det va klart att vi skulle åka men tydligen inte,,
Jaja nu kommer iaf Anki den lilla sötnosen och hämtar mig så jag slipper sitta hemma ensam. Eftersom du inte ens kunde fråga om jag ville komma och titta på er när ni spelar.

hej svejs!


RSS 2.0