Fredag hela veckan tack!

Då var det fredag igen, tiden bara rinner iväg. Just nu är jag uppe onödigt tidigt för min lurviga vänn fick för sig att det passade fin fint att börja hulka för ett kräk anfall.. så för att undvika att få det i sängen blev hon ner puttad på golvet och när jag insett att hon står över min matta så va det bara att komma sig upp snabbt som tusan och flytta henne till golvet. och när vi nu kommit så långt att anfallet var över så va ju jag klar vaken så  det var bara att ta å kliva upp. 

I skolan är det inläming av en individuell upgift om kapitalismens upkomst och anda.  Det blir först förläsning sedan två timmars lunch och efter det seminarium!

Sedan bär det av hem mot smålands skogarna :D

Så där har ni min dag helgen kommer att spenderas i Småland och jag hoppas att den kommer att vara lugn. den ända planering som utförts är att Tobbe ska firas på Lördag eftermiddag. Kommer åter till kusten på måndag..

Ha en Toppen helg!
Pussuss

I feel good

Idag är en sån dag som jag vaknade med ett leende på läpparna och det har suttit i heela dagen. helt underbart
Först var det skola jag var uppe redan halv 8 fast jag inte började före kvart i 11  sedan kom Tobbe och nu på eftermiddagen har jag haft super mysigt fika med Jenny.
Ikväll blir det ost och vin och let's dance tittande hos grannen :)

Imorgon kommer det bli värdens bästa dag då ska vi till göteborg och titta på Hv- frölunda, ska åka med Tobbe och Daniel och någon kille till + världens sötaste Malin..

Mitt nya måtto är att minnst en komplimang ska utelas varje dag, inte av rent tvång untan för att man menar det. varför tänker man bara fina saker för sig själv, Att dela med sig av dem fina tankarna kan göra att en annans dag blir så mycket bättre!

Ha en aldeles underbar helg vänner
PussPuss

vad har hännt?

med mig? jag är en latmask utan dess like i dessa dagar, orkar inte städa, plugga eller träna vill bara se film och mysa med trixie i soffan.. en riktig soffpotatis. i morgon blir det andra bullar jag ska ta tag i mig själv och få iordning här hemma och ta tag i studierna. datorn ska vara avstängd! ;)
Tro mig det är inte sunnt att uppdatera blogkoll var 10e min!

Hoppas ni haft en härlig tisdag och en lite hälsning till csn snälla skicka mina pengar snart ;o)

Pusspuss

Sömn söndag

sov bort halva dagen idag, hmm berode nog på att jag rumlade hem vid 3 tiden. tack älskling för taxin hem och dit det var mycket uppskattat.

Hade visst varit fullt pådrag här ute på området igår 3 tjejer hade blivit överfallna så det ska tydligen ha varit massor med poliser och piketbussar här.. jag var ju inne i dimman nere på stan så det märkte jag inget av och inga spår av något sådant märkte inte när jag kom hem heller..

Trixie är så duktig och äter massor med hundmat och hon verkar super lycklig svansen går i ett och det är massor med bus här hemma :) mycket skoj..!

nästa helg ska jag och några till åka till gbg och se Hv71 mot frölunda ska bli så himla skoj. ser verkligen fram emot det.

nu ska jag till Grannen och se film med tjejerna,.
pusspuss

Tentan är äntligen skickad!

En sten har lättat från mitt hjärt och ännu bättre blir det i morgon när den är inlämnad. just nu är den bara hos mamma på rättning. Jag är lyckligt lottad som har en sånn bra mamma som är både svenska lärare och läst sociologi :)

Nu ska jag ta tag i det berömda tenta koset i min lägenhet. diskberget flyter snart ut över spisen, mattan är lika vit som trixie men små inslag av popcorn :/ ja jag är ju en skåps rotare utan dess like när jag ska plugga så därför bör jag inte ha något gott hemma. men jag är kreativ ska ni veta det som inte ser så gott ut i första ögonblicket kan bli fin fint om man blandar det med något annat.
Tur att jag inte har råd att köpa massa godis för då skulle jag snart se ut som en rullande köttbulle eftersom vi har tenta var 4e vecka..

igår medelade jag att jag var kär i spotify. oyes ilove it. men reklamen var jag inte redigt med på men det är smällar man får ta om man får ett så bra program gratis!

Snart ska jag och Frida ut med vovvarna i det härliga vädret. det är underbart soligt i Halmstad idag =)

Tiden finns inte till för det viktigaste

Tyvärr finns det inte altid tid över till dem man älskar. Dom är ju det finaste man har, finns där i vått och torrt spelar ingen roll vad man hittar på för tokigheter 
Min farmor är ett praktexempel på en familje medlem som inte låter sig komma i göm undan. jag vet inte hur många som ringer sin farmor speciellt ofta men jajo jag är ganska dålig på att höra av mig. Saker kommer snabbt mellan mig och det där samtalet som jag borde ta. Efter ett tag ringer hon mig och undrar varför jag aldrig ringer. Jag får så dåligt samvete varje gång, det är fasen inte lätt.. Bra mycket lättare är det med mormor. hon blir överlycklig för ett litet sms någon gång ibland. Hon förstår att jag älskar henne och att jag har massor som ska göras.

Jaja nu har jag äntligen utforskat spotifly.. i love it :) tack Carro för tipset om låtlistor på nätet. kalas!! Aldig mer kommer man behöva ha en fest med dålig musik på  :D

När tentan är över så ska jag stänga av datorn och inte sitta här på hela helgen det har jag lovat mig själv! min rumpa är snart platt :P haha
Pusspuss

Mera tenta...

Jag börjar se ljuset i tunnlen på den här tentan dock vet jag inte om det är rätt som jag har gjort och den kräver nog enhel del fix innan den ska läsas av lärare.

Ska strax till skolan och rösta fram staben inför nästa års nollning :) jag skulle vilja vara general, så det ska jag anmäla mig till i övrigt har jag sett ut några som jag ska rösta på inför de andra positionerna hoppas att dom ställer upp bara :P

Den afrikanska dansen igår var vell hmm flummig. kände mig som timon i lejonkungen, får vell se om det blir något åter
besök på den klassen..idag är det strech på schemat, en slags yoga men med mera fokus på strechen eller nått åt det hållet


Ha en toppen onsdag kväll och alla ni som ska på första kårpuben.. Festa för mig med ;)
Pusspuss

Tenta

Ja då sitter man åter igen och skriver så fingrarna glöder på en hemtenta. Detta ämnet är riktigt roligt men samtidigt ganska svårt då jag varit lite slarvig och inte läst all kursliteratur :/ hmm jag har som nyårs löfte att lägga mycket mer tid på studierna. min självdisiplin är så dålig. men nya tag nu inför den nya terminen. fixade alla bökerna inför kursen på biblioteket så jag ligger på + redan :P då jag annars inte brukar ha dem till kursstart så jag måste köpa dem. dvs ca 800 kr rakt åt skogen varje månad.

känner mig lyxig som få då jag fick första delen av min julklapp från fam svensson idag. en prenumeration på cosmopolitan. nu ligger den blanka fina tidningen på mitt soffbord och väntar på att klockan ska bli 9 i kväll när jag har tränat och sätter mig med en god kopp kaffe i soffan.

Ikväll 19,30 ska jag på något jätte spännande. Afrikansk dans, är taggad som få hoppas jag komer ihåg koreografin och att det är skoj.

dax att återgå till tentan
pusspuss

Jag sitter fast!

såg filmen Twilight hos Frida här om dagen och nu är jag altså fast.har börjat läsa boken och den är så gott som omöjlig att släppa. inte bra för mina studier..
Idag snöar det i halmstad ! underbart :)


Jag blåser bort

i dag är det typ -1 i halmstad det är en ganska okej grad av vinter. men det blåser ju en halv jävla storm ute idag. Jag skulle tränat spinning och core i dag men blev så otaggad av vinden och jag vet hur jobbigt det är att cykla i motvind så det stod jag över idag. Blir mys hos frida i kväll istället kanske, kanske  en sväng till gymet om blåsten ger sig..

Anars har dagen varit lång gick ju upp kl 7 för att träna med carro men gymet öppnade inte före kl 12 för någon jäkel har bestämt att det ska vara röd dag idag.. Passar mig ganska dåligt för jag har inte tid med sånn trams ;) well well.. Dom som arbetar kan ju iaf njuta av att det blir en ledig dag eller en dag med bättre betalt än vanligt..


saknar min benny plutt som befinner sig i australien i dag .. jag är så jäkla avundsjuk, hade inte suttit fel med lite sol och värme nu..

en students bästa tips!

Koka egen ärtsoppa. jo visst det låter som något som typ farmor brukar göra men det var faktiskt ganska lätt och BILLIGT!! 9 matlådor knök fulla till priset av 50 spänn!!
Stolt över min ekonomiska handling och det är ju super gott..

carro och jag har tränat idag, duktiga vi är blir även ett pass i morgon bitti redan kl halv 9. dax för martine att ta tag i sitt liv och använda morgonen till nått vettigt och inte sova till 11 hehe
Ska till skolan och träffa gruppen så vi kan samanställa bokrecentionen till onsdag då vi har seminarium.

ute är det förbannat kallt, blir ju is glass av mig och stackars vovven så fort vi går utanför dörren :/ så nu blir den en varm och skön dusch för min del :)

Ha en skön måndag kväll puspuss

Nu är vi hemma i Halmstad igen, 2009

Skönt att få komma hem till sitt igen. har nästan slitit ihjäl mig när jag bar upp allt men det gick ganska bra iaf. så Trixie och jag ska vila lite sedan blir det en promenad tror jag.

känns redan lite ensamt. fast jag bara varit hemma någon timme. men men det går vell över tur jag har fluffet här iaf.

Tack för ett trevligt nyårs firande. hade inte speciellt höga förväntningar på kvällen vilket resulterade i en härligt trevlig kväll med vänner och bekanta.  Fick prata ut med en god vänn och hoppas på att detta året kommer bli jätte bra.

Pusspuss

RSS 2.0