mitt 2008

då var det dags att skriva om året som gått.
Året började segt. jobbade jämt och ständigt.
Kajsa Flyttar in hos Familjen Svensson i maj

Slutade på Salt'n pepper i Augusti

Hade en underbarledig månad. utan varken bostad eller jobb :)

Åkte till Turkiet med Tobbe


Sedan var det bara att ta mitt pick och pack till Halmstad
Flyttade in hos Carro


Sedan var det nollning

Finaste staben :)

Självkart var även Kulturkungen där. Lustig prick det där


Hittade efter ett tag en egen lya :)

Sedan konfirmerades lilla kusinen i norge


Jag fick en inneboende


Detta va ett litet urval ur mitt år. hoppas ni haft ett bra år också.
och ja nu är det snart ett nytt år med nya utmaningar och annat skoj.
Ta det lungt med ikväll och ha riktigt trevligt.
Pusspuss


Saknar!

..Vissa människor. några på andra sidan jorden, andra välldigt nära men som man ofrivilligt kommit jätte långt ifrån!

Vad ska man säga, försöka att hålla kontakten går ju men inte alltid så lätt..

Imorgon kommer några som jag verkligen saknar, Mormor och morfar.. me love! tyvärr finns inte mycket tid men jag ska gosa med dem så mycket jag bara kan!

27 December

Igår var vi på hv mot södertälje, skoj skoj, vi hade fått sitt plats biljetter av Håkan. mammas "nya". platserna var  på rad 2 så man kan inget annat säga än att killarna va mycket större än vanligt när vi står i klacken :)

I torsdags var det ju fest för hela slanten och skoj hade jag verkligen. kön in till hotellet va mindre rolig men efter typ 1,5 timme kom vi in. Tyvärr utan Johanna och Åsa men vi ses ju på nyår och då blir det Rydsnäs som gäller och där är det nog varken kö eller någon åldersgräns.

idag ska jag verkligen ta tag i läsandet och vara lite duktig. I kväll blir det 40 års kalas för tobbes kusin.


god jul!

Julaffton var super mysig, firade i kaffekullen hemma hos familjen svensson. Känndes dock lite konstigt att fira jul utan mamma. Det var ju trots allt första året jag gjorde det.
Nu sitter vi i Anneberg och ska fira lite jul här också. Trevligt trevligt. men en jul  jul med mina kära mormor och morfar är alltid en höjdare. De kommer vell på nyårsafton men då är ju inte jag hemma för det är ju planerat att åka till rydsnäs då..

i kväll då ska vi slå klackarna i taket, Förfest hos Sofie H och sedan hotellet. jag är ganska taggad för det ska bli skit skoj att träffa alla gammla undrbara vänner. ibland så är en natt på hotellet precis vad man behöver :)

Pusspuss

Hemfärd idag

Idag ska jag och linn, Jane och Malin B åka hem mot smålands skogarna blir en sväng till jkpg för att sedan styra näsan mot nässjö :)

Ska bli otroligt skönt att komma skönt att komma hem. Dock blir det varken vila eller ro då skolan har ganska mycket som bör utföras. hoppas hoppas att mina skol böcker kommer i dag så jag kan få med mig dem hem :)

Trixie tycker nog också att det ska bli fint att få springa runt lite på gräsamattan hemma hos mamma ;)

16 December

Om 2 dagar åker jag hem till mitt fina småland igen, ser verkligen fram emot att få krama mamma :)

Kämpar på med skolarbetetet, satt på ica maxi i morse och gjorde en observations övning :) va en riktigt jobbig tant som sållde bingolotter, Alvarligt så har jag inte hört ngon prata så mycket innan, med allt och alla som inte hade med bingolotter att göra. En riktig skvaller kärring:P

Jag och Linn va först på möte med Kaj, studie vägledaren. blev inte speciellt mycket klogare av det samtalet men iaf.
får vell se vad det blir för val inför 2an :)

jag kämpar på med kolhydrat fri diet, har gått bra redan tappat 2 kg :D

pusspuss

Ett hett tips inför nyårsfesten!

hej
Jag har hittat en sida där man kan få gratis linser om man har bloggat i mer än 2 månader :) ett hett tips till nyårsfesten!
titta in här

hmm söndag

idag åkte jag till ljungby för att fika med min älskling anki. Blev en jätte kort fika så jag satt större delen av tiden i tobbes lägenhet.

när vi kom hem så skulle vi baka pepparkaks hus. jag är så arg, det gick verkligen inte alls. blev skit fult och delarna ville inte sitta ihop. Tobbe brände sig på sockret så jag fick försöka bygga själv. vilket var svårt så många av delarna gick sönder, mer klet och frosting blev det då.

så här ser elendet ut iaf. jag visar er bara för att ni ska vara stolta av era byggen som komma skall inför julen ;)


Trixie är så jävla söt. här med mina glasögon, tur att det finns saker att skratta åt i vintermörkret

13 december

Lucia i dag. detta ska firas :D
Blir förför fest hos Jane och sedan förfest hos carro och sedan utgång på morfars och ev moon. ikväll ska de skakas rumpa :)
Tobbe ska dock inte med ut för han har innebandy match i morgon
så han och Trixie får gå hem.

Pusspuss

Jag har ett virus på min dator!

Den jäveln gör så jag kommer in på facebook när jag ska plugga! okej det lilla viruset sitter kanske i mina fingrar som går in där men iaf :P

Går mindre bra att skriva hemtentan på facebook iaf : )

Va uppe svin tidigt idag. halv 7. så dax har inte jag varit aktiv på mycket länge. hehe, men det va sköt att komma igång för dagen blir ju såå mycket längre då.
Anledningen till denna tidiga start på dagen var lucia tåget i skolan, mys på hög nivå. men vi va där halv 8 det började inte före 8 så vi fick lungt pltas eftersom vi va först :D alla andra kom precis vid 8 hehe..

Blir spinning och core idag sedan ska jag och tjejerna glögg mysa och titta på idolfinalen hos malin.
Så skönt att vi har lämnat in våran lilla uppsats idag så man slipper tänka mer på den nu är det bara fokus på tentan.

ha en kalas fredag sötnosar!


10 december!

Tiden går i en rasande fart. jag har snart gjort klart första frågan av 2 på min hem tenta och den andra ska jag snart ta tag i.
Längtar till i kväll då ska jag och tjejerna baka! det blir lussebullar, pepparkakshus (egengjort) ovh knäck. mums..så himla mysigt kommer det bli:)
Tobbe kommer redan tillbaka idag vilket gör mig mycket glad. dock är det som alltid när man har tenta ett jävla kaos här hemma. saker och grejer överallt men jag måste försöka blunda för det. jag är dock lite duktig och tvättar lite kläder nu iaf ;)

Annars händer inte mycket här.blir galen på trixie som ska skälla på nätterna på folk som går i trapp huset.  Måste skaffa sånnt cirton spray halsband till henne. så vi får ett slut på detta!

pusspuss

Pluggstress!

Jag är en typisk sista minuten tjej, desto mindre tid ju efektivare är jag, nu har jag iaf en vecka på mig att skriva hem tentan men det är många saker mellan nästa måndag och idag som jag jätte gärna vill göra. så jag ska verkligen försöka bli av med tentan så jag kan göra allt roligt.

Mellan 9-17 satt vi i skolan med grupp arbetet idag, det går verkligen framåt så himla skönt. Det ska vara inne på fredag och desto snabbare vi blir klara med det ju bättre kommer hemtentan gå för mig ;)
om någon har ett samhöllsproblem som jag kan skriva om i min kvantitativa uppgift så släng fram den bara jag har 0 fantasi :D

*saknar mina älsklingar hemmifrån idag*

pusspuss

vad gör ni en fredag kväll?

så här ser det ut hemma hos oss nu iaf.. vi kom precis från malins glögg mys och trixie fick springa både dit och hem villket resulterade i en vit hund som var nästan svart av allt skit från vägen :( så då har man ju inget val utan det är bara att tvätta hund. så här söt är hon nu :
)
Nu är hon vit och fin, Precis som ny ;)


Oj vad skoj det kan vara att bada, NOT!

i feel fab today

Hade en sånn dag som man känner sig riktigt snygg i dag :) haha hur ofta har man sånna? typ 1-2 gånger om året kanske. jaja detta var inte så bra då det kom på en shopping dag, jag och carro hittade massa saker, speciellt till oss själva :( jag skulle bara köpa nått att ha på mig i morgon, hittade en skin klänning och ett par byxor, en ny väska och lite cider + present till malin och Lena som fyllt år och har båda fest imorgon.
men men trevligt va det verkligen men har inte alls lust att kolla på mitt konto nu :(
kom hem och skulle värma mat, då blixtrar det som faan i micron, så den är nog trasig 4 ever. tur att det är den perfekta julklappen *blinkblink mamma*
Frågan är hur jag ska klara mig utan fram till jul? jaja det blir ju te att använda ugnen när man värmer rester och liknande.. för mat lagar jag inte varje dag, är ju super att göra stor kok :D

Nu blir jag och fluff snart upphämtade av Frida så ska vi åka till Malin på glögg/idol mys

4 December

Igår blev det vetrinären med fluff, stackarn kan vara alergisk mot kvalster?! eller så har hon kanske fått skabb, jaja hon är nu iaf testad och kurerad mot typ allt en hund stackare kan ha som kliar, så nu ligger hon är i soffan med fåntratten på.
stackarn men hon kan ju trösta sig med att få är så söta som hon i klädd en sådan fin fin tratt

när vi kom hem åt vi köttfärsås så det blev ett litet ploster på såret.
Sedan var det bordsbygge hos nya grannen, och bonde söker fru med tjejerna här :p super mys,. dock mycket lite av studierna men det ska jag ta igen idag. problemet var att jag somnade med boken. jaja bra att veta tills ikväll när jag inte kommer kunna sova :)

Ha det fint pusspuss

2 December

Trixie finner sig snabbt till rätta...
Jag måste läsa massor, (har en liiten paus)
tänkte dela med mig lite av hur illa Trixie har det här hemma hos mig när jag pluggar.

snyggaste stilen.. har hon haft jobb som porrskådis i sitt förra liv?
" Snälla låt mig sova :P "
 

Åter till vetenskapsteorin :) Pusspuss

1 December

oj vad tiden går, det är bara 24 dagar till jul. helt otroligt, jag har laddat datorn med 1000 jul låtar. I år är jag taggad för jul :) det kan jag inte påstå att jag var förra året, då trillade det julskinka och prinskort ur öronen på mig. jobbade ju några timmar då kan man säga,

skönt att slippa julbords helvetet måste jag säga.

Helgen tillbringades i Eksjö/ Anneberg, mycket trevligt. Konstigt nog så blir Eksjö finare och finare ju längre tid man tillbringar därifrån :) Blev julmarknad i Åsens by. super mys. (är en gammal gård utanför Aneby)

Fick ju träffa mina älsklingar och se dansfestivalen tillsamans med dem,. Trevligt återseende med en gammal klassvän blev det oxå :) och en halv eksjö pizza. älskade underbara via pizza haha.

Klarade min hemtenta, skönt! i morgon får vi visst en ny. *wee*

Pusspuss

RSS 2.0