Underbara spontanintet

Idag gick jag upp 7 för jag vaknade iaf, har sovit så jävla dåligt på sista tiden, kan bero på att jag har en hund som gärna talar om för mig när grannarna låter eller går till jobbet.

Gick till skolan vid 9 och fixade i ordning enkäten, förhoppningsvis så får vi inte fler påpekandenfrån läraren.

Sedan ringde malin h och frågade om någon ville följa med till Ullared,
så fick det bli vi pacade min bil full med 5 tjejer och en hund. blev en hel del inhandlat så jag är typ klar med min julhandel.
Underbart!

I helgen blir det eksjö för mig och tobbe:) ev hv på torsdag :)

nu blir det att fixa naglarna och ta en promenad med fluff.


Helgen..

Har haft en super mysig helg med mina älsklingar, i går gick jag, T&T ner till gamlatull och såg film med Jenny och Carro. Så där underbart höst mysigt, kalllt var det dock att gå hem men när man har sällskap så går det bättre.

Idag har det varit en slapp dag sov bort halva dagen och sedan har jag suttit med lite skolarbete och varit ute korta promenader med Trixie. Fluff har fått bada i dag. så nu är det in gosning av alla mattorna så att lukten ska bli den rätta igen.

Nu blir det ensam mamma söker final :D
Anki har ju dock gjort att jag redan vet vem västerviks kvinnan väljer men det är ju ganska lätt att se iaf. ;)

Pusspuss



Ljungby.......

Denna rooliga stad som ligger i de syd västra delarna av småland.
Trixi och jag har varit ute på en promenad det började så klart regna, :( ofattbart hur mycket vatten som det finns i himlen.
jag har typ 3 böcker att läsa men jag kommer inte igång. dock är jag snart klar med  boken enkäten i praktiken, men det är värdelöst att läsa för mycket för man fattar ju ingen ting till slut.
kvalitativ metodik är super skoj! wee

Förstår inte varför jag är så deppig idag, måste vara vädret eller det faktum att tobbes lägenhet är jäkligt tråkig när inte han är hemma.

Pusspuss

hmm skulle vara gott med lite choklad

Fick amigo choklad från carro igår, hon gillade inte den, men det gör jag.
Det va bara några bitar kvar som låg mitt på soffbordet, jag gick ut för att diska. Efter 5 min kommer trixie ut och slickar sig runt munnen, då har hon ätit upp min choklad, hund helvete! Men läste att hon kunde äta 50 gram utan att behöva någon vård. Nu kommer hon antagligen bara få ont i magen. Hoppas inte hon kräks i bilen till Ljungby bara.

I skolan var vi effektiva. skrev klart enkäten och mailade den till läraren, Tror vi var först inne med den. sista inlämningsdagen va ju den 25 :) så det är ju skönt att ha det avklarat,
förövrigt har jag fått en skit bra ny grupp sedan vi gjorde om, funkar kalas.

Frida ska bli min nya granne här på maraton :) me like, så får trixe två kompisar att kanske busa lite med, hon har två små chihuahua tjejer!

Snart bär det av till Ljungby, blirmysigt att träffa älsklingen igen, var ett atg sedan nu. Hoppas att få träffa sötnosen Anki oxå lite kanske :D

Pusspuss

Rik man sökes!

Okej sorry Tobbe, I love u. Men någon fet plånbok finns det varken hos dig eller mig. Antar att jag får gifta mig med en gammal man som är rik :)

Nej jag trivs bra med min Tobias.
men nu har jag 100 kr kvar den här månaden. så det kan ju bli ganska intresant och se hur fan jag ska klara detta.
Finns ju mat i kylen iaf men ingen lyx så långt ögat kan nå för min del. hur jag ska kunna åka till ljungby är också en fråga som måste listas ut

Jaja nog skit snack om min ekonomi. Något trevligt har hännt i dag, Carros premiär på sats var idag. super trevligt att ha någon att flumma runt bland all svett med :)

Nu ska Trixie och jag gå ner till stan och hämta min cykel. är inte taggad för att gå ut i kylan igen alls :/ Men det ska bli fint att få en cykel att åka runt på igen för helvete vad lång tid det tar att gå. till gymmet tar det 8 min att cykla. går man så tar det 30 min. sjukt!

Pusspuss

Vilken dag!

Dagen börjar med att Jane ringde och väckte mig. sedan låg jag och trixie och gosade lite i sängen. klockan blev 12 och det var dags för mitt livs första yoga klass.  på vägen dit havererade min cykel. *%#"* så det var bara att gå så fort som bara möjligt till gymet för att inte vara sen.
yogan var kalas. dock har jag dålig balans och är ovig men antar att det går att ordna med några fler sådana klasser.,
försökte få någon att laga min cykel jävel men det va omöjligt för alla var stängda både idag och i morgon. så idag åker martine buss till festen.
ska träffa tjejerna hos lina vid halv 7 så jag ska snart börja röra på mig,.
blir en ganska tidig kväll eftersom jag har ett litet monster hemma som väntar

I övrigt så regnar det som vanligt i halmstad och blåser halv storm. nu önskar jag mig en riktigt fluffig vit vinter. inte slaskig utan bara massor med snö.. kan jag nog glömma i den här stan :(

PussPuss

hmm...

Min dag har varit fruktansvärt lång idag, inte haft något att göra. Har varit ute på 2 lång promenader med Trixie, vi var nere vid stranden och jagade fåglar och kastade pinne, det va mycket trevligt och härligt med saltvattens doft :D

Igår när vi vart ute så regnade som fan så jag släppte henne på gräsmattan utanför så hon skulle kissa snabbt. men hon sprang raka vägen till dörren så då är det inte lönt, bara att gå in igen

Tänker som fasen på Åsa undrar hur hon har det därborta.

Ikväll är det combat på schemat. skoj nya och gammla låtar idag igen hoppas jag på :P dock kanske inte så mycket axlar för mina fick sig en omgång på box klassen igår.

PussPuss

En regnig dag till..

Jag har beställt böckerna nu. fasen asså så himla tråkiga pengar. 830 kr för en 7,5p kurs.
om man haft gott om pengar hade det ju varit små potatis men man ska ju köpa julklappar snart också. kära vänner och familj i år blir det inga lyxiga klappar.

Trixie och jag har bara slappat idag och ikväll ska vi iaf gå ner till stan och fika med carro. så det blir lite motion för oss.. Jag ska på body combat också men då får fluff stanna hemma.

ha det fint. pusspuss

Helgen

En super trevlig kväll igår. Badade badbalja i måånga timmar.  Tom och fredde hade gjort ett kalas jobb i Toms stuga. mycket god mat och trevligt sällskap. Tyvärr så åker ju Åsa imorgon. men hon kommer ha det skit bra

Nu har jag fått en liten kompis här hemma. Mammas trixi vove ligger och sover under bordet här ;)
söt är hon. hoppas inte hon står och skäller när jag går i morgon till skolan grannarna kommer ju döda mig då..

Nu är det dax att somna för i morgon är det ingen sovmorgon. Pusshej

God kväll

Efter många mils hemfärd. mysig fika med Anki och Fredde i ljungby så ligger jag nu i en säng hemma hos mamma.
Har mysigt sällskap av Trixi som ligger och bökar brevid. Sa först att hon inte fick va i sängen men gav mig såklart när hon tittade besviket på mig. Fick min bror oskar att städa rummet i dag :P behövdes och vi konstaterade att det visst var ett rött skrivbord som fanns under all bröte :)

Firade Jenny igår, trevligt med förfest :) men jag gav mig efter den när de andra skulle till kåren. åkte hem och åt popcorn.. (gott) sen somnade jag som en steeen.
Och det har jag planer på att göra nu också :) godnatt!

Pusspuss

Idag..

  •  Skriva hemtenta
  • Ringa min kära mormor
  • kanske fira Jenny.. (beror på tenta jäveln)

Hoppas jag får ihop skiten. har ont i huvudet och känner mig lite små grinig, kanske det som behövs för att få ihop nått vettigt av sociologin :P

Sötaste Linn fyller år idag.. grattisgrattis

Höst

Nu är det frisk underbart skön luft. dock lite dugg/små regn men så är det i Halmstad
Jag är super duper trött och det lutar åt att sova jätte snart. kanske typ nu. känner att jag inte får till så mycket mer på tenta fronten. vill bara krypa ner i sängen, så så får det nog bli.

Eller när jag tänker efter så blir det Uggly Betty och husfruarna fast i en vågrätt possition hoppas att jag inte somnar ;)


min mamma är en ängel. fint med lite studie hjälp från henne :)


Hemtenta del 2

i dag är åter igen en sådan bra dag. Jag känner mig på topp!
Började med att bege mig till skolan bibliotek där jag möttes upp av Jane, Malin, Lina. sedan kom även linda och Lovisa en sväng. Fick skrivet yttligare en sida men eftersom radavståndet cpat sig så när jag fick det som det skulle vara med 1,5 mellan så var vi plötsligt uppe i 6 sidor.:/ jaja bättre att ta bort lite än att sitta och ordbajsa massor i onödan :P

Sedan provade vi overallerna till nollningen. sjukt att tiden rinner i väg så fort!
Nu har jag precis ätit lunch. blev en smaskig kräft och lax pasta med massa dill och gräslök..

Student ekonomin har nu verkligen kommit i fatt mig. 800kr kvar på hela månaden :( som tur är så är både kylen och frysen fulla så de ska nog gå bra. men nått vidare festande lär det ju inte bli. Ellen nja onsdag kanske har ju jäkligt mycket vin som står i hyllan så vem vet :P måste konsentrera mig på tentan först och främst!

Ska träna combat idag. kommer bli skoj. frågan är nu när jag får sällskap av fröken wireskog?? ;)

Det börjar ljusna

Fick ett samtal från Loreal paris idag,, jag ska få både avfärgnings medel och ny färg.. :) Det lönar sig att säga vad man tycker ;) skickade ett mindre glatt mail till dem igår!

Hemtentan har rullat på förvånadsvärt bra. har skrivit 4 sidor på den redan. kommer nog att ändra en hel del eftersom jag bara får ha ca 5 sidor till slut så jag ska få in massa smarta ord och teorier. just nu är det mycket vad martine tycker :P ska få in lite gammla gubbars tyckande också :)

Höll på att missa min tvätt tid, stod i duschen när jag kom på att klockan var 19,30. som tur va så har man 1 timme på sig att starta maskinen innan den går till någon annan :D

Nu är det Håkan och färjan på tv.. ME LIKE :)

Hemtenta del 1

Jaha idag fick vi den fruktade tentan. mr k kom "bara" 25 min försent. sjukt att lärare kan komma och gå som de själva vill.
han skulle även maila den men det har vi inte sett röken av..
skönt att det va sista gången vi hade honom idag på ett tag. (för alltid hoppas jag)

Färgade håret igår. blev för fult för att visa någon bild på resultatet. fick gå med mössa i skolan idag. började faktiskt gråta när jag så hur fult resultatet blev. jag är numer gråhårig typ :/

Jenny fyller år i dag grattisgrattis till henne

Nej nu ska jag nog kopla ner internet så jag får nått gjort på den dära tentan
har målet att bli klar så fort som möjligt utan att det blir ett dåligt resultat.

pusshej

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/21726/madamm--ny-dag-nya-mjligheter?claim=yeqr5n5sw9j">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Oj här händer det grejer!

Nytt utseende på bloggen och även här hemma :D
och i kväll blir det nog en ny färg på håret också...

Hösten är jäkligt tråkig årstid så då behövs det faktiskt lite föränding på saker och ting...

igår var tobbe och jag i göteborg. super mysigt!
idag åkte han hem igen :( han hade innebandy match så det blev avresa tidigt..
Men på fredag åker vi ju till Småland igen.. ska ha med oss fröken carro också. kommer bli trevligt..

tyvärr så är anledningen till hemfärden lite tråkigare. Åsa lämnar kylan och åker till usa, kul för henne. Tråkigt för mig för jag kommer sakna henne och jo jag är galet avundsjuk.

Pusspuss

RSS 2.0