Sorg!

Vill att ni alla ska veta att jag finns här för er. Jag lyssnar så gärna. Tänker på er mina underbara Rysdnäsvänner!

image9

Torsdag

Dagen blev inte riktigt som planerat, försov mig till halv 8.. ops!.. Köpte nya skor, och fikade med mor. Var även en sväng på banken, så nu måste man fundera på omplacering av fonder å grejer.. Satsa eller ej? ;)
Fick inte låna mammas bil för hon hade ändrat sig.. Typiskt.. Blir att åka kollektivt istället. Jaja vad ska man annars göra när  man inte haft tid att laga den egna bilen.
Jag borde vara färdigpackad och städad nu men.... ikke!! Viktigast av allt är ju presenten till mr Svensson :)

Inte många timmar kvar nu :D

God afton!

Åter igen på jobb! Känns förvånansvärt bra.
längtar så till helgen ska bli super :)
Sovdax puss puss

En bid säger mer än 1000 ord

Hemma från jobbet idag. vaknade mer den största knuten i magen du kan tänka dig. ringde jobbet och fick ett mycket surt svar.. "aha då vet jag hej då!"

Skickat ansökan om jobb på Hm idag
 
Bokat om min läkar tid till Torsdag 15.30 hoppas att jag kan få lite hjälp där..

image8


NEJ inte en dag till!

image7Vart är min ork?? klockan är snart kvart i 9 och nu ska jag sova.
Helt sjukt!!!

Många tankar som snurrar i mitt huvud. Tex: hur ´fasen ska jag överleva mitt liv med den vardagen jag lever i?
Snart orkar jag inte mer!

Inte kung idag!

Jag tror att en viss Martine skulle tagigt det lite lungnare igår kväll! trötthet blandat med öl, shots och en halv flaska vitt vin. det är man kung på under kvällen men inte dagen efter kan jag nu intyga
va på centrum med kusin Oskar, (alkis) Anki, och taxi (lastbil) driver Jimmy, Tack för att du körde oss var mycket  snällt. Ber dock om ursäkt för mit babbel under hemfärden.



Denna otroligt fula bild finns bland vimmelbilderna på deras hemsida
image3

Nu ska jag förtsätta att inte göra någonting och äta frukost smooothi med skogsbär och vanilj smak :)

puss puss

Säkert?

Min kropp sammarbetar inte med min vilja! Jag är tröttare än någonsin skulle behöva ligga hemma i mon men måste jobba, jobba,jobba,jobba idag har vi haft 350 mat. mot våra 150 i valiga fall så är det galet många.

SNÄLLA GE MIG ORKEN TILLBAKA

Slutnotan på denna veckan 72 timmar... vart i helvete tog dom betalda 43 timmarna vägen?? ja ni som kan räkna ser ju att det är många timmar obetald arbetstid


förövrigt var det trevligt att se familjen Ravn ikväll..


puss och god natt

Är det möjligt?

Jag är så himla trött, vet knapt vad jag heter och nenen gör så ont.. skulle behöva sova bort hela morgon dagen men blir 14 timmar till imon.. och typ lika många till på  lördag... längtar till söndag då hoppas jag att ingen väcker mig och att Anki har tid att ses. saknar dig snygging.
nu ska jag svimma i säng.. puss

Grattis på födelsedagen

20 år fyller han lilla sötnosen i dag :)  Grattis!

kanske ser det ut såhär i helgen? ;) hoppas ni  får riktigt  skoj  i sälen. Själv ska jag sova.. *weee*image3

Om ni bara visste hur skönt det är.....

Om ni visste hur skönt det är att sitta i soffan  och klia Diva på magen. Skulle kunna sittakvar här länge..v
Var ju duktig och gick runt halva stan igår med stavarna. Känns efter 14 arbetstimmar idag att man inte är någon van motionär :P Men om jag inte behöver jobba imon kväll så ska jag minsan konka mig runt resten av stan också :) Nu jävlar ska saker och ting förändras

Förövrigt skulle jag vilja vrida av vissa små delar på skit ungarna som släpper ut all luft i min cykel.. Andra gången denna månaden!!

Bäst jag lägger mig ska va på jobbet  07:00 i morgon igen

....

Tack älskling för en trevlig helg även om jag är en tickande bomb för tillfället. hormornerna leker med mig. Jobbigt att ha de såhär. hoppas att det går över snart.


Blir en jobbig vecka på jobbet sevisen har sagt upp sig så har jag otur så blir det 7-22 :/ typ hela veckan
om man bara fick somna och vakna i Augusti!

ibland vill jag bara sätta mig i ett hörn och gråta. Men bara att bita ihop och vara en stor och duktig flicka

hur länge orkar man?? 
känns som slutet på orken är nära.


Dagen d?

Lite depp idag. jag känner att jag orkar inte mer snart, ska man behöva känna illa mående varje dag? lusten att bara säga dom magiska orden blir allt starkare för varje dag som går, varenda dag som magen knyter sig när man närmarsig platsen där man verkligen inte vill vara. kändes som att det va ett svagt tecken i dag när folk från skoltiden dök upp idag. ska den 8 Januari 2008 bli dagen då jag bryter upp??
jag återkommer imorgon med resultat

5 månader

Idag firar jag och älsklingen 5 månader. Super mys :) blir mongolisk buffe lite senare idag. Jag borde städa men det va faktiskt mat program på tv hihi :) Opps, men nu va det slut så bäst jag tar tag i det innan han kommer hem från shoppingen med Gerd.

God kväll.. Efterlängtade underbara kväll!

Jag har aldrig tidigare i mitt liv varit så jävla trött som jag va i morse. inte nog med att klock jäveln ringde en timme förtidigt. så ha hela dagen gått i snigelfart. trode att jag skulle somna där på köksgolvet! 7-21 idag. gött att alla människor är hemma och inte hos mig på jobbet så jag får sluta tidigt :D STANNA HEMMA!!

nu sitter jag iaf här mätt och ny duschad. blev en smasklig pizza från via vinetto idag. så nu känns livet mycket bättre. har dessutom fått kvällen i morgon så börjar inte före 14.30.. kan lova att Martine ska sova bort halva dagen :)

Stod och filosoferade kom fram till att jag är så jäkla glad för
att du finns Anki, du lyssnar jämt du är helt fantastisk helt enkelt
Jenny  (Bennnny) min andra halva, min lilla knas boll. saknar dig förbannat mycket!

Nu blir det nog sängen för min del, kanske får med mig Tobbe om jag ber snällt.. Han har fastnat i Stieg Larssons andra bok så han har inte gjort nått vettigt i dag direkt ;) Älskar dig iaf sötnos





Torsdag

Seg dag som äntligen närmar sitt slut. Jag har idag lyckats radera alla nummer på min telefon, Ibland är det inte lika bra att vara nyfiken som en liten gris. Jag nollställde hela telefonen så om någon undrar varför jag inte hör av mig så är det för att alla nummer är borta! Som tur är så har jag en backup. Dvs Tobbe men han hade ju inte alla nummer direkt men endel.. Den samma ängel bakade även en mycket god och kladdig kaka. Glad och tjock blir jag :)
jag vill bara att alla ska se att jag ska enligt mitt "anställningsavtal" befinna mig på jobbet 172 timmar i månaden det har Lucas berättat för mig ida, och enligt honom så hade jag inte så mycket övertid. Undrar om jag är osynlig resten av tiden som jag är på jobbet :*( Men kom ihåg 172 timmar!

Jag planerar sötnosens födelsedags pressent, han fyller bara 20 en gång :) kommer bli så bra!

mysigt med egokväll med Anki igår kväll efter jobbet. träffade även Sofie Henriksson och Ida Mayertz mycket trevligt, blev  filmen "underbar och älskad av alla" har sett bättre filmer och dansken va knappast äkta men den va en typisk svensk film.

Gott nytt år

Min blogg har tagigt saken i egna händer och raderat mitt inlägg som jag skrev tidigare idag :(
Dagen har varit lång och stundtals seg. Eftersom  vi var mycket bakfulla. Tobbe va värre än mig, känns ju bra för mig iaf :P Men han är på benen nu.
Känns jobbigt att bakispizzan inte smakade bra idag.. Men får vell vänta till nästa år på efterföljaren. Blev ju lite mycket i går men skoj hade jag,  Trevligt att träffa massa folk på torget.
Tack alla som har  gjort det till ett bra år och en stor spark i skrevet till Pär!

Martines 2008:
  • Säga upp sig från jobbet och börja plugga
  • Följa sina drömar
  • inte ta någon skit
  • flytta till Båstad eller någon annan ort
  • lära sig åka bräda?
  • fylla familje jubeleum jag 20 mamma 40 mormor 60 år :)
  • Resa utomlands
  • Ha hela augusti ledig
I morgon börjar jobbet igen. Är vell inte så ovanligt men måste erkänna att det känns tungt att gå dit igen.

RSS 2.0