Fredag

Hej hej!

I dag är det inte många celler hemma i mitt huvud, De flesta har nog flyttat till någon varmare plats. Eller kanske till Ljungby J Trixi kom klockan 08:00, fan vad jag kan bli sur på den hunden. For runt som en galen höna.  Kl 10:00 orkade jag inte mer och gick upp. Tog en dusch och sedan blev det frukost. Resten av förmiddagen fixade och städade jag lite här hemma. Tiden gick förbannat sakta, Men jag hittade mina data högtalare så har jag en data hörna hehe, Tog bordet från min balkong och gjorde riktigt mysigt :P sedan åkte jag och lämnade hundarna hos mamma. Förbannat skönt att slippa fluff. Då var kl 14:00 så kunde lika gärna åka till jobbet. Där var det full fräs och bokad restaurang på kvällen, vi hade grill buffé. Arbetsdagen rullade förbi ganska smärtfritt skurit mej förbannat mycket sista dagarna och ser ut som ett emo barn på fingrarna.. bara för att jag lånat andras knivar.. men det läker vell, gör dock ganska ont när man får salt, citron eller lök i helvetet.. Vilket händer ganska ofta.

 

Har hört rykten om att Carro är hemma i helgen stämmer det? Och Benny min lilla sötnos har fixat snyggaste piercingen fasen vad fin du blev ;) Vi måste festa snart ju :P

Bella ska ringa Lakks och höra om han har några tider framöver, ser framemot en ny liten gaddning hihi

 

Puss och kram


En helt vanlig dag i Eksjö

Dagen började betydligt tidigare än vad jag önskat. Mamma ringde på dörren kl 08:00. Jag fumlade fram nått och fick som tack en hund. En galen jobbig och fluffig liten sak. Fan vad sur jag blev men somnade om och sen blev jag väckt 10:55 av min otroligt oroliga farmor som nu fått tag i mitt nya mobil nr. 
Kissnödig som fan och smått irriterad babblade jag med henne i 30 långa min. sen när hon äntligen slutat tycka synd om mej och jag inte frågade hur illa hon hade det med sin höft så tröttnade hon och avslutade samtalet. dagen trummade på. jag gick till Nordea och växlade. kärringen försökte lura mej på 50 kr men lyckades inte. Fyllde på spolar vätska och höll på att sabba motorn eller nått.. Handlade lite mat och sen lämnade jag hundarna hos mamma, Skulle  sedan vara duktig och köpa blommor till köks fönstret höll på att krascha eftersom det inte går att köra nån stans i denna förbaskade stan utan att dom gräver bygger eller lägger ny asfalt.. A iaf fick glänsa med mina backnings kunskaper. gött:) aja hittade riktigt fina blommor som nu ska få en lång plågsam död utan vatten hehe. Jag ska försöka komma ihåg dem men lovar inget.
Jobbat i dag varit lungt som fan putsat 24 kg fläsk filé  fixade ala carten och pizzan själv, Mackan städade i källaren. Pratade lön och jag får den avtals enliga som jag ska men utan övertid och sådant.. men men fast anställd och månadslön är iaf ett skrämmande stort steg. . kommer bli mycket jobb frammöver om jag känner min chef rätt.. har iaf ett schema nu och jag kommer bara jobba lördag kväll var 3e vecka.. Om allt går som det ska vilket jag tvivlar på .

Älsklingen har nollning och tydligen fruktansvärt onykter ,du är då söt i det tillståndet.. :)
Martine <3 Tobias

puss och kram

Hemma igen!

God kväll!
Min dag har varit fruktansvärt lång i dag. Den började kl 07:00, väcktes av Tobbes fruktansvärt glada mobil signal.. Sedan gick jag mot min vilja upp ur den otroligt gosiga varma sängen. Drog på mej lite kläder och sen satt jag och frös. Va på ett otroligt dåligt humör och ville hällst av allt lägga mej med älsklingen och sova vidare. men nej plikten kallade för oss båda han skulle till skolan och jag till jobbet.
Han va inte så glad heller ok där var en vit lögn.. Han va skit sur, som vanligt på morgonen :)
sen skilldes vi åt, alltid lika trist och sen va jag påväg hem. .Gick inte vidare lagligt men hem kom jag iaf. La mej på sängen 10 min sen va det dax att åka till jobbet.
På jobbet va det mycket som skulle göras och Bella är under upplärning så det flöt ganska trögt men det funkade satt i skiten hela lunchen dock. Pizza & pasta buffe på kvällen då va johanna i serveringen så det gick lite bättre sålde massa dricka.. riktigt nice
nu är jag trött efter 12 timmar på jobbet och snart ska man dit igen. kunde ju önskat att det inte va til jobbet man skulle utan någon annan stans.. Men får vell drömma om det i typ 2 veckor till eller nått.
Älskar verkligen dej Tobbe du är helt underbar!
puss

Hard work work

Hej Hej eller kanske ska säga god natt :) sitter och varvar ner efter första dagen på stadsfesten :) är nöjd med dagen och det borde Mackan vara oxå fan va öl vi sållt


Trevligt att Anki och dom tittade förbi baren ikväll dock va det kanske lite väl överfull för dom hehe :) man borde ju varit lika dan men det får vi ta en annan kväll :)


Just nu visas en mycket svart manfrån kenya, as glad han har sprungit maraton för friidrotts vm i japan började ju nu i natt.

ont i huvudet har jag så ska nog sova lite nu :P 
 
Puss&kram

Nya gardiner :)

I dag fick jag för mej att det vore trevligt med nått nytt så drog till Nässjö och försökte hitta nått stressade som en dåre eftersom jag började jobba kl 1430. Hittade billiga på jysk som va svarta med vita och dovt rosa blommor.. sen skickades mamma för att köpa helt vita gardiner som ska vara bakom.. nu hänger dom uppe och om jag ska vara ärlig så tycker jag att det blev skit snyggt..

Har ju jobbat också som sagt.. Blev alla på en gång som vanlig satt i skiten ett tag men det löste sej..

i morgon kommer Åsa och Dotte till stan bler trevligt att se dom.. hoppas det går bra för Dotte med henns lilla uppdrag.. Älsklingen åker iväg på lära känna grej med klassen hoppas ni får riktigt skoj..
Jag jobbar ju som vanligt på kvällen hoppas det blir mycket folk så jag slipper göra kyckling-spätt inför helgen :) Jag ska iaf få stå i tältet i år det blir kul.. 1 hamburger kocken :)

puss & kram

Hjärtesorg

I dag har jag flyttat min älskling.. Känns välldigt jobbigt kämpar med att inte tänka för mycket har ingen lust att sitta och lipa.. Men vi ses ju på söndag och det är ju ganska snart. På lördag flyttar den sista fan vad seg detta är... men ni följer ju iaf era drömmar. och det tycker jag är välldigt bra.
Carro har redan dragigt och hon lever loppan i halmstad. Snart fyller du år hihi


i morgon börjar jobbet igen för denhär veckan.. i helgen är det stadsfest och vad betyder det? jo att martine ska göra kycklingspätt hela veckan :/ och jobba förbannat sent i helgen..

puss&kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0